onsdag 17 december 2008

Internet är värre än en skvallertant...

Man kan hitta alla möjliga saker. Om man tex har en ungersk klasskompis inneboende som pâstâr att hon är sminkös kan man googla pâ hennes namn och upptäcka att hon egentligen var strippa eller kanske prostituerad i Ungern!
Att översätta ungerska till svenska pâ gratissajter kan ibland vara lite klurigt...
Jepp vi har haft det spännande värre här hemma. Aupairen och jag har kollat igenom hennes dator i smyg och höll pâ att fâ slag när vi slog in hennes namn pâ google och fick upp kristallklara bilder pâ tjejen tagna pâ vad som sâg ut att vara et ställe förbjudet för omyndiga...
Hon for härifrân dagen efter vâr upptäckt och nu är vi vanliga, banala familjemedlemmar utan mystiskt förflutet ensamma i lägenheten igen.
Imorgon reser vi till Eilat nâgra dagar, vi stannar pâ beduinsk kamelmarknad i Ber Sheva pâ nervägen, jag lovar att ta bilder!

4 kommentarer:

annai sa...

Oj, spannande detektivarbete! Det ar faktiskt ratt konstigt att tanka sig att det inte var sa lange sedan vi inte hade internet. Var det lattare att luras da?
Njut av er valfortjanta semester.
Kram

Larssons sa...

Kamelmarknad? Hoppas inte O saljer dig till en tranande beduin och kommer hem med tjugo kameler :)

Karin sa...

Hehe, det blir inte mer spännande än vad man gör sig! Hoppas att ni vanliga och normala får det trevligt i Eilat. Det där med kamelmarknaden kanske kan användas som hot mot barn som inte sköter sig? Typ "om ni inte lugnar ned er nu så säljer jag er för tre kameler!". Bara en tanke... ;-)

Svensk chekchouka sa...

annai, ja det var ganska spännande...
larsson; kameler eller fru?
kameler lagar inte mat, klär inte barn och luktar inte gott- â andra sidan vill de inte ha tröjor frân Mango och de kan inte muttra... svârt val
Karin; bra idée!! har du fler sâna fâr du gärna höra va dig...;)