onsdag 12 januari 2011

Egoism

Pâ lördag bär det av och vet ni, det ska faktiskt bli skönt. För när man är mamma och hustru pâ heltid, och väldigt sällan bara en själv, dâ är det skönt att försvinna ensam och slippa bry sig om omaka sockar, matlagning och dammtussar.
5 dagar att bara jobba och bry mig om mig själv. 5 kvällar dâ jag kan träffa vem jag vill, tills när jag vill och var jag vill- utan att bry mig om barnvakt, hämtning eller middag.
Pâ flygplanet ska jag läsa, ta en öl och kanske slumra till lite och pâ söndag tänker jag âka in till Paris och träffa mina tjejkompisar.
Ungkarlsliv med andra ord- fniss.

tisdag 11 januari 2011

Bevingade mossad-spioner...


Det finns olika sätt att läsa tidningen pâ. Det bästa, när man lever i Israel är att dra pâ munnen. Israel vill världen illa, Israel manipulerar människor och händelser med hightech utrustning och pâ senare tid med hjälp av djur.
Förra veckan stod att läsa att Israeliska agenter släppt ut en elak haj som ât turister i Egypten, allt för att förstöra landets ekonomi och sabba turismen.
Pâstâendet kommer ifrân Sinaïs guvernör "himself" som verkar vara ett riktigt ljushuvud.

I Tisdags haffade de en ny spion här pâ den Arabiska halvön. En gam som flög pâ misstänkt lâg nivâ i en byhâla nâgonstans över Saudi Arabien.
Fâgeln var ringmärkt av Tel Avivs universitet.
Say no more.
Under flera dagar stod att läsa i arabisk press hur judarna specialtränar fâglar för att spionera och komplottera emot sina arabiska grannar.
Fâgeln tillfângatogs- naturligtvis, misstänkt för grovt spioneri. Man avstod dock frân hängning och gamen är enligt israeliska källor pâ fri fot igen...