onsdag 15 december 2010

Att alltid fisa i medvind...


Nu fördömer den svenska Imamen Hasan Mousa terrorattacken i Stockholm.
Oooh sâ skönt, dâ kan vi pusta ut dâ.
Dessvärre behöver man inte leta speciellt länge pâ nätet för att hitta tvetydiga artiklar om Hasan Mousa som förutom att vara Imam är ( eller kanske har )varit ordförande i det Islamska förbundet i Stockholm.
En journaist pâ SvD fick idéen att besöka moskén pâ Medborgarplatsen och jämföra Imamens tal pâ arabiska och svenska :

Fredagen den 14 maj, då SvD besökte moskén, pratade imamen om tortyrbilderna på de irakiska fångarna i Abu Ghuraybfängelset. Hassan Mousa talar formell, klassisk arabiska och ryter i mikrofonen.
- Vad är det för fel på er ni barnbarn till Muhammed? Hur länge tänker ni utstå denna förnedring av muslimer utan att handla? Amerikanska och brittiska soldater, barnbarn till Hitler, torterar muslimer i Irak.
Orden sänker sig som en bombmatta över salen. Alla känner av dem. Många har tårar i ögonen. Huvuden är sänkta och blickarna fästa mot den blåfärgade mjuka mattan.

Minuter senare läses den svenska översättningen av talet upp av en tolk. På svenska fördöms den amerikanska tortyren av irakiska fångar, men samtidigt betonar översättaren att USA tidigare gjort goda insatser för muslimer, bland annat i Bosnien. Inga ord om att USA våldtar islam, är fiende till islam och vill ha muslimernas förnedring och underkastelse.


Ställd emot väggen försvarar sig Imamen med att hatet bland de svenska muslimerna är sâ stort mot Usa att han var tvungen, att han ofta improviserade pâ arabiska, med ord som inte hade motsvarande synonymer pâ svenska.

Idag känner sig Hasan Mousa tvungen att representera den andra sidan. Idag fördömer han och blir omfamnad av lyckliga svenskar och européer.
Sâ otroligt patetiskt...

1 kommentar:

Skogsmulla32 sa...

Tack! då finns det ännu hopp, om det på svenska kommer upplysningar från insiders om det allmän praktiserade dubbelspelet av Israel-fientliga krafter. Det är härligt att få läsa dina inlägg, de är som en förfriskande vårvind.. Jag har själv bott flera omgånger i olika delar av Israel, dryggt 3 år alltsammans, o kännar igen mycke av atmosfären du beskriver. Det har uppstod många på rykter begrundade uppfattningar som inte någon har kollad hur det verkligen står till, o så byggs det bara på. Så dina inlägg är mycket välkommen. Lycka till, särskild med laserbehandlingar av ditt barn. För den delen kunde du få garanterad bättre resultat om du fick någon lymfedränageterapeft behandla barnets ansikte både förre o ansiktets området efter operationen. Denna behandling förbättrar blodcirculationen o stimulerar bort ödemer, särskild lämpligt som förebyggande ism operationer. Helandet skyndas på, komplikationer blir sällsynta, o välbehaget som denna behandling alltid förs med sig är inte helt fel heller.Speciellt när det handlar om barn,hon blir snabbare förtrogen(minskad räddsla) med de behandlade yttor, som den utomordentligt mjuka behandling för med sig. Lycka till!!!