onsdag 21 april 2010

-Du ditt jäkla äckel...

... som vevade ner rutan och skrek sâ alla kunde höra att jag var beviset pâ att kvinnor inte kan köra bil! I morse, dâ jag körde fel i djungeln av bilar, gränder och fotgängare och râkade missa enkelriktatskylten...
Om jag varit lite större och robustare hade du fâtt en riktig fläskläpp!

7 kommentarer:

Katarina sa...

Ha, ha, nu får jag mig ett gott skratt! Jag förstår att det osar nu!

Tittade inte vederbörande att det satt en snygg tjej där? Han missade nog det, då!

Ha en bra dag!

Katarina i Holon sa...

Usch, vilken skurk!! Men hur kunde du missa enkelriktat???

Svensk chekchouka sa...

KATARINA PA F:

nej han missade det, han sâg en vansinnig galning!

Katarina i H; alltsâ det kan verka helt otroligt, men förlj med till Netanyas gamla industriomrâde sâ fâr du se. det stâr lastbilar överallt och ingen mark-markering. Jag sâg inte skylten helt enkelt!

Unknown sa...

Du fâr vara lika barnslig som jag och visa fingret;) Det gjorde jag häromdagen, utan att skâmmas ett jäkla dugg, när jag räddade deras bildäck frân en planka med stora spikar i. Vi körde bakom en traktor när plankan ramlade ner framför min bil sâ jag sätter pâ varningskjusen och tar bort plankan. Gubbfan slänger sig pâ tutan och mitt finger fâlls fram.

Helly på vift sa...

Om skyltarna är lika ologiskt placerade som här samt om folk parkerar huller om buller på gatorna förstår jag att du missade skylten. Här är det dock mer accepterat att köra mot enkelriktat en liten bit, bara man ser lite ursäktande ut när man får möte.

Män brukar alltid vara ganska vänliga i trafiken här om de ser att man är en blond tjej, medans kvinnorna INTE är det så det gäller att ha koll på vilka som sitter i bilarna brevid ;)

Svensk chekchouka sa...

Dossis; jag vevade ner rutan nâgra centimeter och skrek " Ta GUEULE" det var liksom det första som ville ut rent spontant.

Helly; Det ser ut som det förmodligen gör i Dakar, bilar, och lastbilar huller om buller. Om man inte redan känner till hur det ser ut och var man kan âka är det fasiken livsfarligt!!

Jenny sa...

vilken elaking! (och köra mot enkelriktat är väl ingen konst..det händer mig rätt ofta)