onsdag 10 november 2010

Fint besök







La Pamela är i Israel.
Pamela Anderson, hon med den röda baddräkten.
Som de flesta stjärnor i Hollywood är hon utanför sin karrriär som-jaa, vad gör hon egentligen mer än skiljer sig frân Tommy Lee? - djupt engerad i ett ämne som ligger henne varmt om hjärtat.
Pamela är emot bärandet av päls, hon tycker synd om djuren som slaktas förmodligen.
Här i Israel är det ganska ovanligt att se damer i päls, men de religösa som kallar sig "hareidim" bär pälshattar âret om, sk "streimels".
De är gjorda i minkpäls, enligt traditioner som är flera hundra âr gamla och bärs av män efter avklarad barmtzva eller när de gift sig.
Sâ nu har Pamela kommit ända ifrân staterna för att tala med öfverhuvudet hos de ultraortodoxa i Jerusalem om bärandet av pälshatt. Hon dansar lite ocksâ i TV, till Israelernas förtjusning- Let's dance tror jag att programmet heter pâ svenska.
Vi önskar Pamela lycka till med sitt projekt, och flinar lite ât det kommande mötet- med hopp om att hon dyker upp som hon brukar, i härlig urringning och micro-kort kjol

4 kommentarer:

ExPIAtriate sa...

Nice! Själva har vi besök av Tom Cruise som hängde och dinglade utifrån Burj Khalifa i förra veckan. Han såg dock bättre ut förr, i Top Gun..

Karin sa...

Hahaha, är det därför hon är här alltså? Såg henne på Dancing with the stars igår. an ju inte önska henne annat än lycka till då, kommer nog att gå finfint! :)

Katarina sa...

Ha, ha, andra nyheter kan ibland behöva..

Svensk chekchouka sa...

ExPIA, oooh Tompa!!! Jag de ser lite slitna ut, det tycker jag med!

Karin; Pam fixar det här med all säkerhet ;)

Katarina pâ F;
Ja, det är sällan jag skrattar när jag tittar pâ nyheterna!