onsdag 10 december 2008

Det haglar missiler i södra Israel frân Gaza sedan tio dagar tillbaka - minst.
När Israel kommer att gâ in och bomba stället de skjuter ifrân kommer vi att kunna läsa i alla världens tidningar att man helt utan anledning gâtt in och dödat civila.

4 kommentarer:

PEC sa...

Man blir så irriterad när media vränger saker. Vi som är militär familjer som faktiskt har haft män och kvinnor vi känner i Irak och vad media säljer är inte mycket sanning i. Tyvärr bildar många sin uppfattning på falsk information och hur mycket man är förklarar och försöker att ge en annan bild så slås dövörat till. Jag har haft släktingar som sagt hur fel jag har (trots att min man varit i Irak 2 gånger) för att svensk media sade si eller så. Det är som man vill gråta.
Uneducated people believe everything they read, the educated questions everything they read.
Kramis,

Svensk chekchouka sa...

kram tiilbaks petra, you're one in a million!

Karin sa...

Ys bror har börjat plugga nästan i Sderot. Häromdagen var de tvungna att springa till skyddsrummen två gånger under föreläsningen. De får åtminstone motion på skoltid sa han... Svårt att förstå att de pågår så nära oss.

Svensk chekchouka sa...

Karin, jag sâ et program om Sdero härom kvällen, jag fatar ju inte allt de säger men det framgick tydligt att mânga inte ens orkade avbryta det de höll pâ med när larmet gick.En gammal kvinna som lagade mat hukade sig uppgivet bakom diskbänken och sa förtvivlat att de faktiskt lev flera âr i Marocko och att det enda de vill var att leva i fred. Det är beklämmande att man a l d r i g ser en artikel om Sderot i Internationell press!