torsdag 4 februari 2010

Ondska och hat...

Medan världen förgapar sig över muren som byggs mellan Egypten, Israel och Gaza smider terrorsiterna nya planer. Och om företagssamheten vad gäller byggandet av kloaksystem, sjukhus och andra smâsaker tryter, brainstormar man för fullt över hur man ska kunna döda ytterligare nâgra judar.
Det man inte kan göra över land kan man göra till havs. Flytande tunnor fyllda med sprängämnen guppar nu in pâ Isreals stränder. Det är ju en kanon idée, med lite tur spränger de en hel skolklass i luften när det börjar bli sâ varmt sâ man vill bada igen.

Ondskan har inga gränser.

4 kommentarer:

PEC sa...

Man kan inte förstå vad dessa terrorister prioriterar... När Jim satt i förhandlingar med en av byarna i närheten av Samara så ville "herrarna" hellre att Amerikanerna bygger ett nytt polishus där de kan sitta och glamma istället för rinnande vatten till byn. Jim verkligen avskydde dessa möten för han har aldrig mött så lata, fullkomligt arroganta skithuven i sitt liv. De var bara ute efter att få bra för sig själva, inte sitt folk. Det förvånar mig inte att de bara ser hatet mot Israel som sin livsuppgift istället för att förbättra sitt eget liv och land. Usch får verkligen hoppas att dessa sprängtunnor inte kommer. Kram

Svensk chekchouka sa...

I förrgâr sâg v ett tv program pâ franska om Yemen. En terroristgrupp som attackerades av den saudiska armén. det urkonstiga i reportaget var att det var terroristerna det var synd om, en grupp muslimska extremister som visades som hjältar... Jag undrar var vi är pâ väg. Jag antar att Jim sett saker som är mer än chockerande, ibland önskar jag att andra skulle se det ocksâ. det skulle ändra världssynen... Kram babe!

Katarina i Holon sa...

Väldigt skrämmande, vad kluriga de är när de funderar ut nya förbättrade sätt att ta död på oss och sätta skräck i oss! Tänk om de kunde vara lika finurligt smarta när det gällde ekonomi, sjukvård och industri...men då skulle ju folk få det för bra och ingen skulle hata Israel längre.

Svensk chekchouka sa...

Katarina, en kvinna pâ radion sa; Jag önskar sâ att "de" kunde se lite längre bort än till de Europeiska bidragen...
Hela situationen är sjuk. De är arbetslösa eftersom de själva kastar bomber i landet de brukade arbeta i... En sâdan logik skulle min treâring fatta. Om hon är dum mot sin grannflicka varje dag i flera âr sâ lâter grannflickan inte henne komma in och leka. Detta oavsett om grannflickan äger eller hyr lägenheten ;)