lördag 13 februari 2010

Efter lördag kommer söndag...



Jag önskar alla nya Svenska "olim" familjer välkomna till Israel och vill ge en stor "lyckatill- kram" till mina skânska vänner i Malmö, det tror jag att de behöver.

2 kommentarer:

PEC sa...

Usch att man skall bli iväg jagade från sin stad/land. Jag blev grovt bestulen då jag naivt parkerade min fullastade bil på ett hotell i närheten av rosengård (vilket jag inte visste som utlandsvensk). Svenskarna (inte alla men många) tyckte det var mitt eget fel att jag parkerat framför entrén till hotellet och inget fel hos de jävla idioterna som slog sönder min bil. Jag kan garantera att de var muslimer och jag hoppas att de julklappar (barnleksaker) de stal från bilen (missade min kameror...hahaha) had deras namn på och de kunde inte släjas. Hur många Carl finns det i mellanöstern?

Svensk chekchouka sa...

Som pâ mânga ställen i Europa har invandringspoitiken totalt misslyckats. Eftersom man inte kunnat beröra frâgan utan att bli kallad extremhögern har väl situationen förvärrats under fler ârs tid, särskilt i Sverige. Jag tycker absolut att varje land har rätt att ställa vissa krav pâ sina invandrare utan att kallas rasister.
Det finns mânga Rosengârd i Europa, kvarter där kvinnor mâste byta trottoarkant om de möter en man. Där flickor som gâr i jeans blir misshandlade eller vâldtagna för att de klär sig som "prostituerade", där bilar bränns upp eller blir sönderslagna.
I regel töms dessa kvarter pâ bra människor och kvar blir en grupp männisor som inte vill anpassa sig till en Europeisk livsstil.
I Frankrike var det dödstyst om dessa problem tills kvinnorna i dessa kvarter desperat ropade pâ hjälp. De förklarade det mânga redan visste. Att arabiska tv- kanaler uppmananade barnen att göra Jihad, slöjtvâng, arrangerade giftemâl och radikala immamer med en finetlig inställning till västvärlden.
Judehatet i Malmö berör idag en minoritet, denna minoritet kommer att lämna Malmö inom nâgra âr.
Dâ kommer det plötsligt bli irriterande att se julpynt, systembolag och reklampelare med lättklädda kvinnor.
Radikal Islam är ett stort problem i Europa idag och värre kommer det att bli.