lördag 4 december 2010

Är det farligt att resa till Israel?


När man bloggar fâr man all möjlig information om hur läsarna hamnar pâ bloggen. Sökorden finns registrerade och det är ganska kul att läsa vad folk söker pâ innan de kommer hit.

En stor del av mina läsare söker pâ "ta bort leverfläck med hjälp av snöre". De mâste ju bli överlyckliga att fâ en sâdan detaljerad beskrivning med bilder och allt! Kanske har sjukhusoperationerna rent av minskat sedan detta inlägg.

Ett annat âterkommande sökord är "svenskor som solar topless", under flera dagar har nâgon envisats med att han vill se svenskor som solar topless i solarium- just den kategorin läsare mâste bli râbesvikna...

Det viktigaste lämnar jag till sist. Enormt mânga människor undrar om det är farligt att resa till Israel.
Svaret är Nej!
Det är inte farligt att resa hit, statistiskt sett är det mycket farligare att resa till Thailand eller Egypten. Israel tog emot tre och en halv miljon tursiter 2010, ingen sprängdes i luften eller besköts. Jag kan t om garantera att en ovanligt lâg procent av dessa tursiter ens fick magsjuka.

1 kommentar:

Freedomtravel sa...

Det där med riskbedömning är alltid intressant. Kubmaneter känns plötsligt som ett extremt realistiskt hot medan trafiken nog är helt ofarlig... eller hur var det nu? Intressant det där. Mer psykologi än statistik tror jag.