lördag 29 maj 2010

Nehej ni,

efter en underbar dag pâ stranden med mina och K & K's barns ska jag faktiskt göra som 78 % av alla svenskar- INTE kolla pâ melodifestivalen.
Frân min sida handlar det inte om bojkott- jag tycker fortfarande att det är sjukt töntigt att visa sitt missnöje genom att bojkotta och ska jag vara ärlig är jag inte ens missnöjd- jag skiter i om Sverige är med eller inte.
Nej jag är bara trött. Sâdär härligt trött som man bara blir av strandliv.
Laïla tov!

4 kommentarer:

Freedomtravel sa...

Du missade inget! Vi brukar inte titta, men var bortbjudna på middag och våra vänner hade på det bakgrunden. Helt otroligt vad många tråkiga låtar!

Unknown sa...

Slutade titta vid làt nummer 11. Gàsp!

Svensk chekchouka sa...

Jag ÄLSKADE melodifestivalen. Kan fortfarande nynna flera lâtar frân 80 talet. Visst var det häftigare när alla hade glittriga kläder och alla som sjöng dansade en käck dans till?
Israel kom pâ 14 onde plats och Frankrike pâ 12;e och jag sâg att det faktiskt inte var s^amânga Öststater i toppen...

Karro sa...

Såg låt 9,10 och grekland som var nummer 11. Sen rakt i säng. Helt tappat intresset det senaste åren. Alla kanaler håller ändå på hela veckan nu att "utvärdera" allas bidrag, visa Jimmy Jump, vilka länder som gav oss 12 poäng och varför, bla bla bla så man missar ändå inget genom att gå till sängs tidigt på lördagen.
Men helt klart, "det var bättre förr"!!!!